Slået op d.

kalkmalings kursus maling af møbler

Kalkmalings kursus

Har du lyst til en dag eller to, hvor du lærer lidt om brugen af kalkmaling, er du velkommen til at henvende dig.

Kalkmaling

glasskål kalkmalet

Kalkmaling er nemt at arbejde med, vores kalkmaling er vandbaseret og hæfter på stort set alle overflader, hvilket betyder at du ikke behøver at slibe og grunde dine kalkmalings projekter.

Kalkmalingen bør dog afslutningsvist behandles med forsegling af voks for at sikre at dit møbel bliver smuds og vandafvisende.

Hvad får du for pengene

Ønsker du at deltage i en workshop fra kl. 9.00 til ca kl. 16.30 er prisen for en dag kr. 425,-  Med i gebyret er formiddagskaffe/brød samt 250 ml. kalkmaling. Du kan tilkøbe kalkmaling samt voks til større emner. (du bedes kontakte kundeservice på tlf 71 99 06 80 hvis du har lyst til et kursus)

Pensler og Voks står til fri afbenyttelse under forløbet. (Du må gerne medbringe bomuldsklude)

Praktiske oplysninger

Kurset foregår Brundtland Business Center, Brundtlandparken 2, 6520 Toftlund

Har du småting du gerne vil prøve at kalkmale, så skal du være velkommen til at medbringe alle de ting du selv har plads til at transportere. Du kan kalkmale alt fra lamper, lyssestager, krukker, hylder, billedrammer, vaser og meget meget andet..

Som en bonus, vil du under hele kursus forløbet kunne købe vores kalkmaling og vores voks med 10% rabat

Har du spørgsmål til kurset eller ønsker du at tilmelde dig til mere end en enkelt kursusdag, skal du være velkommen til at kontakte os på jmkiil.dk via chat eller pr tlf / email, vi står altid tilrådighed for vores kunder.

Kalkmaling